Blog

Hier vindt u al onze nieuwtjes...

Winterklaar maken van zwembaden...

November 20th by Mega Webdeals Europe Pool Equipment
image

Wat doet u met uw zwembad als het seizoen erop zit? Ongetwijfeld loopt u het bassin nog eens na en controleert u de installatie. Werkt het nog naar behoren. Nergens lekkages? Zijn alle bladeren uit uw bad? Het spreekt voor zich dat u uw zwembadinstallatie vorstvrij maakt. U voorkomt hiermee dat onderdelen en leidingen stuk vriezen. Alle waterhoudende delen die boven de vorstgrens liggen (minder dan ca. 70 cm onder het maaiveld), tapt u af. Evenals het filtersysteem. Het bad zelf pompt u leeg totdat skimmers en inspuiters vrij liggen indien het mogelijk is. Deze dopt u met pluggen af. Maar er is veel meer.. Vraag snel naar alle informatie

Projecten

October 20th by Mega Webdeals Sauna Equipment
image

Mega Webdeals Europe Sauna Equipment is niet alleen goed in het leveren van sauna's maar doet deze ook plaatsen op projectmatige schaal. Door de jaren lange ervaring kunnen wij alles op een snelle en vakkundige manier leveren en monteren.

Ons klanten bestand bestaat o.a. uit,

Vakantie parken, Wellnes resorts, Hotels enz..

Zonnestudio

October 22 th by Mega Webdeals Light Equipment
image

Mega Webdeals Europe Light Equipment levert zowel aan parteculier als aan bedrijfsmatige gebruikers. Wij zijn ook leverancier voor zonnebanken, colargeenbanken en zonnebank cosmetica. Hierbij komt natuurlijk nog de service beurten en de lampen. Deze zijn natuurlijk ook van de hoogste kwaliteit en voor een zo goed mogelijke prijs. Informeer snel en zie wat u kunt besparen.

Blog Posts

Nam et tellus libero

Cras purus libero, dapibus nec rutrum in, dapibus nec risus. Ut interdum mi sit amet magna feugiat auctor.

Lorem ipsum dolor sit amet

Maecenas tellus erat, dictum vel semper a, dapibus ac elit. Nunc rutrum pretium porta.

Nunc porttitor feugiat elit

Sed eleifend odio eget massa venenatis elementum. Nunc porttitor feugiat elit, ac tristique turpis condimentum in.